søndag den 24. juli 2016

Genindfør grænse gendarmerne

Vi skal igen have gendarmer på grænsen
I 1969 afskaffede Danmark gendarmerne, som var en blanding af militær, politi og toldvæsen, der bevogtede grænsen. Lad os nu give det glemte korps en genfødsel. Det er en rigtigt dårlig idé, mener regeringen og Socialdemokraterne.
Men var det ikke netop regeringen og soc som kæmpede heroisk gennem mange år imod Grænsekontrol ? Det virkede ikke, var mantraet fra dem begge.
I 2011 blev en let grænsekontrol oprettet og resultaterne i månederne efter viste sig øjeblikkelig. Til gengæld fjernede Thorning regeringen enhver form for grænsekontrol, som en første regerings handling. I Thornings regeringsperiode er der kommet næsten 100.000 indvandrere ind over de åbne grænser. Hvor de fleste nu står til evig forsørgelse.
Fordelen ved Grænsegendarmerne er at de er lokale, som kender til smutvejene over grænserne, og at de kender normalbilledet ved grænsen.
Politiets indsats i dag består af en evindelig turnus ordning, hvor de dygtigt bevogter de 2 store grænsestationer, men hvor alle de små grænseovergange er ukendt land for de fleste betjente fra Nordsjælland eller Nordjylland.
For alle, som ønsker en effektiv grænsekontrol, er et gendarmer korps et effektivt middel

Ingen kommentarer: