mandag den 8. juni 2015

Tilvandring er irreversibel, så enkelt er det.

Udlændinge debat i flammer, skriver EB søndag.
De rabiate udtalelser fra selvudråbte muslimske fyrtårne, rammer lige ned i valget og jokker godt og grundigt på regeringens ligtorne.
Nu har regeringen i strid med befolkningens ønsker lukket i tusindvis af muslimer ind i landet. Det er sket med ønsket om mere arbejdskraft. Selvom alle erfaringer viser, at hovedparten af de muslimske indvandreres væsentligste indsats er at blive bistandsklienter. Det viser alle statistikker. Næsten 80 procent af somalierne er på evig forsørgelse fra ankomsten til de dør. De skaffer dog gode jobs til utallige sagsbehandlere.
Det er dog ikke en ny sandhed. DF har gennem 20 år påpeget, at indvandringen af muslimer er en ren underskudsforretning for Danmark.

Dertil ligger en indvandrers kontanthjælp milevidt over den hjælp, som en Folkepensionist modtager efter at have opbygget samfundet. Det er en ting. Men det værste er, at Indvandringen af svært integrerbare flygtninge fra Nordafrika og Mellemøsten er en irreversibel proces. Den kan ikke gøres om. Det er den STORE FORSKEL på indvandringspolitik og al anden politik. Tilvandring er irreversibel. 

1 kommentar:

Steen sagde ...

Sandt at sige stemte jeg på dig ved valget, hvis du kan holde på en hemmelighed :-)