søndag den 28. juni 2015

Indvandring er største problem

Europæiske politikere beskæftiger sig med Grækenland, Ukraine, afstemning om EU. Og også Palæstina og resten af Mellemøsten er højt på listen.

Men den helt overskyggende trussel mod Europa får alt for lidt opmærksomhed: Stormen på Europa, der nu ikke blot er en folkevandring, men en egentlig invasion. 
Én af truslerne er uberegnelige politiske omvæltninger i Europa, der vil blive en følge af at lade invasionen fortsætte uændret.
Det danske valg handlede overhovedet ikke om den. Eftervalgsdiskussionen er indskrænket og provinsiel. Vi lever i en offentlig fornægtelse, der blandt andet tror, vi har god tid. Tiden rinder hastigt ud nu, mens danske medier diskuterer petitesser i regeringsdannelsen.
Til nytåret er meget formentlig dæmret for os alle. Ikke fordi jeg tror, landspolitikerne tager videre affære, men fordi europæerne vil snarere rejse sig inden politikerne besinder sig. Syd- og østeuropæerne vil ikke tage dette lang tid endnu.
Rugbrødspolitikerne i Venstre vil skrue på nogle knapper, mens de lader os alle oversvømmes af en tsunami, fordi de ikke tør tage affære mod EU sådan som Tjekkeslovakiet og Ungarn. De kunne lige så godt være embedsmænd i Græsted kommune. De vil forsætte med at sælge ud af Danmark, fordi det er for ubekvemt for dem, at lade være. Hvis man skal se lidt lyst på det, kan de kun overraske positivt, og det får de virkelig også brug for.
Rød Blok kan til gengæld ikke officielt se nogle problemer. 

Det er reelt kun DF som ser problemerne i øjenene.

Ingen kommentarer: