søndag den 28. juni 2015

Milliarder til Halal.

Der var masser af ramasjang, da Gråsten Fjerkræ i 2013 erklærede, at de agtede at deklarere deres kød med mærkningen ’Ikke halal’. Det skriver Ekstra Bladet.
Halal slagtning er en milliardindustri.
Sagen om Halal slagtet kød er ikke kun et spørgsmål om human slagtning og om religiøse bønner, som messes fra en båndoptager over dyremishandlingen.

Det er også Big Business i milliardklassen for muslimske organisationer.

Det er en særskat på ikke muslimer, som vokser med 20% om året. Mindst 2.3 milliarder US$ i dag.
Den krævede Halalcertificering koster en licens, som skal betales år efter år. Det er en guldgrube.
Ser man ud over Verden er mulighederne uden grænser for ekstra skat på ikke muslimer.
For at nævne få enkelte eksempler: Halalcertificeret korn, stalde, butikker, indpakning, logistisk og transporter, financiering, hvert et led af processen. Dertil kosmetik og medicin, hospitaler, lufthavne, plejehjem. Den naturlige grænse for markedet går vel først ved øl, snaps og flæskesteg.
Forretningsideen med et certifikat i ikke-muslimske lande, går kun cirka tyve år tilbage, så det er et nyt stort og voldsomt ekspanderende marked. 

1 kommentar:

gertrud sagde ...

Denne oplysning bør spredes så meget som muligt. De fleste mennesker ved nok i dag, hvad halalslagtet kød er for noget, men udover at det er en pinsom slagtemetode og at slagteriet betaler en imam for hans bønner til Allah, så ved de næppe meget andet. Men der betales svimlende summer for certificering til export af halalvarer fra de ikke-muslimske lande til de muslimske, til trods for, at de muslimske lande næppe vilde kunde klare at brødføde sine befolkninger uden disse varer

Gertrud Galster (Spydpigen)