tirsdag den 17. marts 2015

nok er nokMålet er fuldt.
DF kaster håndklædet i ringen overfor Amagerlisten

Amagerlistens to medlemmer er igen på banen i medierne med tilsvining af modstandere. I Deres svada er logikken måske ikke helt overbevisende, men hele indlægget er til gengæld imponerende i sin mageløse resistens over for realiteter.

En politisk debats væsentligste begrundelse er et ønske om at afsøge muligheder for et samarbejde.
Da intet parti almindeligvis har et flertal, er det nødvendigt. at flere partier afbøjer deres holdninger mod hinanden, hvis et flertal skal skabes.
Ved sidste kommunalvalg i 2013 gik Venstre, Socialdemokraterne, Konservative og Dansk Folkeparti sammen i en alliance. En konstituering med 10 ud af byrådets 15 medlemmer. 
Disse 4 forskellige partier har hver deres holdninger på mange områder, men har også et fælles ønske om at gavne Dragør.
Så derfor taler vi om sagerne og finder en fælles løsning, som alle har et ejerskab til. Måske ikke det ultimativ bedste resultat for hvert parti, men som afspejler vores fælles ønsker.

Spildte Guds ord på Ballelars

Gennem et par år har vi oplevet at Amagerlisten har valgt ikke at deltage i nogen beslutninger. Og des mere deres politiske afsondring har udviklet sig, jo mere er deres tilsvining af andre partier øget.

Det er Dansk Folkeparti opfattelse, at det er umuligt at nå Amagerlisten med argumenter eller ræson. De er totalt udenfor pædagogisk rækkevidde.
Det er beklageligt, at Amagerlistens vælgere derved reelt er helt uden for politisk indflydelse.
Men livet er for kort til franske film og til at argumentere med Amagerlisten.

Morten Dreyer
Formand for Dansk Folkeparti i Dragør

Ingen kommentarer: