lørdag den 8. december 2012

Politiledelsens krav om Måltal ødelægger reelt politiarbejde

Hvem har ansvaret for politiet i dag?
Der fifles som aldrig før med statistikkerne. Ledelsens Måltal skal opfyldes - og så må befolkningen finde sig i kriminalitet.

Som menige betjente udtaler, volden er trods ledelsens udsagn ikke faldende, men betjentene er tvunget til at omskrive voldssager som simple overtrædelser af ordensbekendtgørelsen eller ligende.
Det giver politiet tid, for tidsrammerne i forbindelse med retssager er i dag så umulige, at kun helt oplagte sager skrives.

Med de gavner til gengæld både opklaringsprocenten og statistikken.

Men fakta er, at der er en støt stigende vold i nattelivet.
Og det skjules ved politiledelsens krav om måltal.

1 kommentar:

Balder sagde ...

Hej Morten,

Jeg vil bede dig om at læse denne artikel, som viser hvad disse måltal for politiet blandt andet vil kunne føre til.

Her lidt pluk fra artiklen, men jeg håber du vil læse det hele, og måske bruge anledningen til diskutere i gruppen hvordan man skal forholde sig til denne udvikling hvor demokratiet sættes ude af kraft.

"Disse organisationer hver især med det private Center for Menneskerettigheder i førersædet, har mulighed for at sprede politisk propaganda direkte til dem som er ansat til at holde lov og orden, og kan tilsyneladende ændre politiets prioriteter fra opklaring af fysiske forbrydelser til opklaring af 'verbale forbrydelser'. "

Hvis der er brug for en ekstra indsats, så kunne man passende begynde med denne gruppes daglige hadforbrydelser, og mageligt kunne finde anvendelse for flere ekstra bataljoner af politifolk for at inddæmme denne blandingskriminalitet, hvor racisme, berigelseskriminalitet og religiøst motiveret had går op i én grumset blanding.

Men i stedet for at forholde sig til virkeligheden, så får de etniske danskere et ekstra slag i ansigtet.

Det her er et forsøg på at sløre den multikulturelle virkelighed, ved at forsøge at finde nogle danskere der muligvis vil kunne forfølges for 'hadforbrydelser', for således triumferende at kunne komme med de statistikker og tal, som det indtil videre ikke er lykkedes for indvandrer- og flygtningeindustrien at få frem.

Hvis politiet skulle arrestere og sigte enhver indvandrer som råber ukvemsord efter dem, så kunne de ikke bestille andet hele dagen.

Nem løsning for politiet

Så nu byder Center for Menneskerettigheder politiet en løsning som det nemmere vil kunne overkomme, og som også giver en del mere sikkerhed i tjenesten. Når man anholder en hvid 'gerningsmand' som har råbet 'perkersvin' efter nogle indvandrerbøller, risikerer man jo ikke at der indfinder sig 20 - 30 voldelige kammerater i løbet af de næste fem minutter, og man undgår buler i bilerne og brændende bildæk.

Fyn: Center for Menneskerettigheder, homolobbyen og etniske foreninger spænder politiet for den multikulturelle vogn