lørdag den 29. december 2012

Konservativt selvmord

Bare 100 meter fra Frederiksberg Rådhus ligger Konservativ Ungdoms landskontor.




Her troner KUs landsformand, Kristoffer Beck, over de konservatives kadre i det ganske danske land.



"Den Grønne Ø i Det Røde Hav" har været Frederiksbergs øgenavn, sådan placeret midt i Københavns socialisme.



Men også på Frederiksberg kan konservative læse skriften på væggen.

Der bliver længere og længere imellem de trofaste og så alle de andre.



På netavisen www.altinget.dk er der et længere interview med KU formanden, Kristoffer Beck, hvor han er tæt på at kaste håndklædet i ringen.

Men med en sidste skanse, nærmest på linje med General Custers modige, men særdeles tåbelige beslutning ved Little Big Horn, har Kristoffer et budskab til de sidste dages hellige:

Konservative skal fastholde tre ting. En kritisk distance til EU, Vigtigheden i at fastholde dansk kultur og danske værdier, samt en afskaffelse af alle velfærdsydelser.

I 1876 ved højdepunktet Little Big Horn blev Custers knap 700 mand massakreret af 1.500 indianere under ledelse af Sitting Bull og Crazy Horse.



Den gode Kristoffer vil bevare det gamle traditionelle parti, men med en helt ny politik. F. ex. EU. C vedtog på deres sidste landsmøde at opgive kampen for at afskaffe de fire danske forbehold. Mødet var end ikke slut, før Cs udenrigsordfører slog fast, at det skulle man ikke tage sig af. Landsmødet kunne vedtage hvad de ville, men ændrede ikke ved folketingsgruppens politik. Den var fortsat 110 procent for EU.

Sic Gloria Transit. Eller på jævnt dansk: Således forgår Verdens herlighed....



Frederiksberg Kommune valgte i november af afslå at give et mindre beløb i tilskud til en film om Storm Ps liv og virke. Er der en person, som netop er kendt for sit hjemsted på Frederiksberg er det Storm P. Denne multikunstner kunne man have hyldet. Hans tegninger, hans skriverier og hans særdeles socialrealistiske/bedske malerier er unikke.

I en af sine tegninger lader Storm P den ene vagabond spørge sin kammerat: Du Achibald, hvad er kultur? Og får svaret: Kultur er noget man pudser møbler i.

Mon ikke det tegner konservativ kulturpolitik ganske godt ? Men ikke en krone fandt udvalget til det spændende projekt, hvor museet for ham ligger netop på Frederiksberg.

Under samme punkt under mødet i udvalget, valgte man i stedet at bruge mere end det dobbelte, nemlig 90.000,- på et projekt for indvandrerekvinder, der ikke skulle føle sig ensomme.



Det tredje punkt for fornyelse for C er en afskaffelse af alle velfærdsydelser.

Meget kan man sige om forslaget, men nyt er det i hvertfald.

Personlig vil jeg finde det usmageligt, hvis Folkepensionen helt fjernes. Der er rigtig mange borgere, som har betalt til ordningen gennem et langt arbejdsliv.

Deres livsgrundlag skal ikke fjernes.

Tænk at konservative ledere vil føre en sådan politik. Det får de ikke Dansk Folkepartis støtte til, kan jeg love.

Ingen kommentarer: