mandag den 12. november 2012

Problemskoler spottes let.

Hvilken skole skal jeg vælge for mit barn?
Skal forældre vælge en skole til deres ønskebarn med et højt eller lavt lærertimeforbrug pr elev?Rigtigt !!!Fornuftige forældre vælger naturligvis skolen med det lave lærertimeforbrug pr elev.Hvorfor ?Svaret er enkelt. Kommunerne afsætter en grundbemanding på alle skolerne. Det er som mundheldet lyder:

Net, men ikke prangende, som Fanden sagde, da han malede sin hale siskengrøn.En skoles grundbemanding er alt nok for veldrevne skoler med tilpassede elever med forældre, som støtter deres børn.Er der indsat hele batteriet af ekstralærere, pædagoger af enhver afskygning, lektiehjælp og socialrådgivere.

Så har kommunen åbent erkendt, at der er væsentlige problemer på netop den skole.lOg almindelige forældre bør også se på, hvad andre gør.Skal de være politisk korrekte og indmelde deres Christian eller Helene i den nærmeste folkeskole med alle hjælpelærerne. Og derved lade deres små pus gøre deres borgerpligt og forsøge at få dødssejleren, Det Multikulturelle Samfund, til at sejle lidt endnu.Som det anbefales af Socialdemokraterne, Radikale og Socialistisk Folkeparti.Eller skal de følge elitens handlinger, hvor netop de samme partiers ledere fravælger Folkeskolen.

Det gælder for Helle Thorning og Mette Frederiksen. Og også for Marianne Vestager og Øzlem Cikic.

De ønsker ikke, at netop deres egne børn skal være gidsler for deres personlige politiske ideologi.Men hvorfor skal almindelige familiers Henrik eller Christina lide ?


Ingen kommentarer: