lørdag den 25. februar 2017

Fyr alle 3


Nu viser det sig, at endnu en højtstående chef i Rigspolitiet er dybt involveret i sagen om ulovlige konsulentaftaler for 43,3 millioner kroner, som i sidste uge kostede den tidligere afdelingschef i Rigspolitiet Bettina Jensen jobbet.
Det kan i dag afdækkes, at vicepolitimester og sekretariatschef i Rigspolitiets Koncernservice Mette Tjalve aktivt var med til at indgå de ulovlige aftaler.

Når man nu fyrer de to nævnte, så bør man også tage den Øverste leder for Fyns Politi politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen med i fyringsrunden.

Da statsministeren for et par uger siden besøgte fristaten Vollsmose, stod politidirektøren og grinede fjoget, da den lokale bandeleder bød Løkke velkommen i bandelederens egen by.
Kit Claudi Grøn-Iversen har det overordnede og samlede ansvar for politiets virksomhed i politikredsen, og hun er chef for både politi og anklagemyndighed. Og hun kendte ikke den højest profilerede kriminelle i sit område.
Det svarer til at præsident Franklin D. Roosevelt i 1933 blev modtaget af Al Capone i Chicago med varme håndtryk og kram med løftet om præsidentens sikkerhed i gangsterens hjemby.
De ansvarlige for disse tre ansættelser, bør aldrig komme i nærheden af et ansættelses udvalg igen.

Morten Dreyer

1 kommentar:

FX Day Trader sagde ...

Jeg forstår godt din pointe, men vil lige tilføje at Al Capone faktisk sad i fængsel fra 1932 til 1939 :-)