fredag den 24. februar 2017

Lad ham nu betale


Den tidligere bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen er ansvarlig for dele af tabet omkring afholdelse af Melodi Grand Prix 2014, skriver Erhvervsstyrelsen.
Skandalen omkring grandprixet, der endte med at udløse et stort millionunderskud for DR og Wonderful Copenhagen, er blevet behandlet af Erhvervsstyrelsen.
Styrelsen har nu endt med at afgøre, at tidligere bestyrelsesformand for fonden Wonderful Copenhagen Michael Metz Mørch ikke har levet op til sine forpligtigelser.
Men også Region Hovedstaden blev ramt af stort tab efter DRs idiotiske styring. I regionen kunne vi se, at et halvthundrede underleverandører ville blive hårdt ramt. Så hårdt, at mange firmaer ville gå konkurs grundet en tiltro at DR stod økonomisk bag arrangementet. Det gjorde, at DF i regionen stemte for ca 46 mio i akut nødhjælp. Ikke til idioterne i DR, men til de mange mindre virksomheder, som var truet på livet.
Jeg vil foreslå, at RegionH straks lægger billet ind på en andel i en eventuel erstatning. Vi vil nok ikke kunne få dækket ret meget af tabet, men lidt har også ret.

Ingen kommentarer: