mandag den 12. september 2016

Demografien er vigtigst for fremtiden


Da jeg blev født i 1947, var vi 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er det steget til 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der anslået 85 mio, hvilke er alt for mange til at landet kan brødføde dem på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 anslår FN at der vil være 137 mio. egyptere.
Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Alene for Pakistans vedkommende er det en næsten ottedobling af befolkningen på under 100 år. Så tror da Fanden, at de hellere vil køre taxi i Oslo og København, når globalisterne giver dem muligheden for et fungerende, nøglefærdigt samfund med alt betalt.
Demografi er i det hele taget tabu i Verden i dag. Med den nuværende kurs vil Europa forsvinde i dette århundrede, som Romerriget gjorde for 1600 år siden.
FN bruger sine milliardindtægter på usandsynlige store lønninger og fryns, men FN ønsker på ingen måde at forholde sig til befolknings begrænsning, som en første effektiv løsning på immigration, fattigdom og krige.
Jeg mener, at Danmark og EU kun bør yde bistand til lande som effektivt arbejder for egen befolknings begrænsning.

Ingen kommentarer: