fredag den 29. maj 2015

Politiet er ikke længere efter skurkene

Politi svigter deres grundlæggende opgaver
Det er som om Politiet helt har glemt deres grundlæggende opgave.
Det ses også i sagerne om de stjålne mobiltelefoner, som spores til asylcentre.
I de senere år har politiet ændret sig, så de i højere grad er blevet et rådgivende og henstillende organ til folk om at opføre sig ordentligt.
Du må ikke stjæle, oplyser de med en løftet advarende pegefinger overfor kriminelle, inden de fortsætter deres hovedopgave med at kradse bøder for for høj hastighed ind for regeringen.
Og man håber så på, at også hårdkogte østeuropæiske gangstere, vil få våde øjenkroge og herefter afstå for mere kriminalitet.
Politiet blev sat i Verden med dansk monopol på al nødvendig magtanvendelse i fredstid, for at gennemføre dansk lov og ret.
Det var derfor man fjernede almindelige borgeres ret til at være bevæbnet. Det var ikke nødvendigt, at hver en borger skulle have en pumpgun stående indenfor entredøren. Vi havde politiet til at beskytte os og vor ejendom.
Hvis politiet fortsætter med kun at være henstillende overfor kriminelle, må vi lave loven om.
Så almindelige lovlydige borgere kan bevæbne sig og passe opgaven med at sikre sig selv lov og ret.
Når nu politiet er for travlt beskæftiget med trafikmålinger.

1 kommentar:

gertrud sagde ...

De forhold skyldes nok, at regeringen holder med ulovlighederne af politiske grunde.

At man hindrer politiet i at udføre de opgaver, de tilsyneldende officielt stadig har på papiret er ikke noget nyt. Det oplevede vi jo allerede i fuld blomst med narkotikaens indtog i landet og udviklingen af Christiania m.m.m.