onsdag den 1. februar 2012

Möger lyver - og det afsløres.

Når man lyver, opstår der ofte lidt problemer.

Vi har netop set det igen.

Skatteminister Thor Möger lukkede grænsekontrollen med påstanden, at den ikke virkede – og forbrydere og andet pak fik atter fri adgang.

Men Thor Möger havde glemt at tage justitsministeren i ed.

Nu viser en ny opgørelse fra netop justitsminister Morten Bødskov (S) imidlertid, at Syd- og Sønderjyllands Politi, som følge af Skats toldkontrol fra den 15. juni til den 15. november i alt fik overdraget 88 sager.

- Når skatteministeren gik ud og sagde, at toldkontrollen var ren symbolpolitik og ikke havde været til verdens nytte, så var det misinformation uden sidestykke.

Ganske få stikprøver gav store resultater.

I dagspressen er nævnes ofte en romafamilie, som for 30 år siden rullede over grænsen med en lille campingvogn og håbet om evig forsørgelse. Familien har siden vokset sig stor og det er udgifterne til Danmarks mest kriminelle familie også. De modtager hvert år millioner fra Københavns Kommune, både når de sidder i fængsel eller de midlertidig er ude på prøve.

Tænk om der havde været en grænsekontrol, den dag ved grænsen da de kom ? En venlig grænsebetjent ville høfligt, men fast have forklaret familien, at de ikke kom ind, da de ikke kunne forsørge sig selv.

Det er værd at tænke på, at Tyskland netop har sat ekstra 800 mand ind på grænsekontrol ved Polens grænse. Men det er en helt anden historie.

Tyskerne mener vel, at der er god økonomi i ekstra grænsekontrol.

Ingen kommentarer: