tirsdag den 4. september 2018

Ekstra parkeringspladser ved Dragør

Midlertidig parkering på Nyby ?

Ruinen af det nedlagte vaskeri bør jævnes med jorden.

År efter år har grunden ligget hen som en ruin, hvor ukrudtet bredte sig i takt med forvitringen af bygningen.
Arealet har være udlejet til samme lejer siden 1962. I de første år var der et nyttigt møntvaskeri for borgerne, men da de fleste borgere gennem årene fik installeret egne vaskemaskiner blev nytten illusorisk, og forretningen lukkede ned.
Men lejemålet fortsatte gennem årene.
Utallige gange har vekslende byråd vurderet mulighederne for udvikling. 
Boliger eller andet ? 
Men achilles punktet har gennem årene været, at grunden er forurenet, og at enhver oprydning vil koste langt mere end salget kan indbringe. Først skulle Dragør betale lejer for at ophæve lejemålet i utide og derpå bekoste en oprensning inden man kunne sælge grunden for en brøkdel.
Formelt er det regionens opgave, at oprense grunde, men deres budgetter er disponeret flere årtier frem med store alvorlige opgaver i Nordsjælland. 

Dansk Folkeparti har på næste møde i teknisk udvalg bedt om, at Dragør nu forbereder anlæg af nogle intermistiske parkeringspladser i perioden indtil regionens oprensning kan ske.
Så vi kan gå i gang, så snart lejemålet nu endelig udløber om et år.

Det kan ske ved en total rydning og en simpel gruslægning. Ikke andet. Skal der lægges fliser eller asfalteres, så skal grunden først renses.


Dansk Folkeparti ser frem til den lille håndfuld ekstra parkeringspladser. Vi har også bedt om en forvaltningsmæssig vurdering i forbindelse med det kommende budget, om fordelen ved at ændre de eksisterende parkeringspladser på Vestgrønningen til skråparkering istedet for den nuværende løsning. Naturligvis uden at fælde nogen af træerne.

Ingen kommentarer: