fredag den 5. december 2014

Nu også i Tyskland

I Tyskland stiger modstanden mod indvandring.
En organisation som kalder sig PEGIDA, arrangerer en demonstration hver mandag aften i Dresden, hvor tusinder deltager. Sidste mandag med mere end 5.000 personer. Ved hver demonstration stiger tallet.
1/12 havde avisen Bild et længere interview med initiativtageren, Lutz Bachmann. Han gjorde klart opmærksom på, at PEGIDA intet har mod at give asyl. Krigsflygtninge er velkomne, hvor de end kommer fra og hvilken gud de måtte have. Men strømmen af bekvemmeligheds indvandrere skal stoppes.
Bild spurgte om fremtiden for bevægelsen. Bachmanns svar var klart. Så snart politikken er ændret. PEGIDA er ikke et parti og vi ønsker ikke at starte en revolution, men der skal ske en opbremsning af indvandringen.

Det er ejendommeligt at se på Europa. Overalt er der modstand mod de åbne grænser. I Nederlandene med Geert Wilders Frihedsparti, som er blevet det største parti, samt i Storbritannien, hvor Nigel Farages UKIP sender chokbølger indover både konservative og labour.
Regeringerne er imod deres egne befolkningers ønsker. Thorning og Socialdemokraterne arbejder stadig hårdt for at få Tyrkiet med i EU. Forstå det, hvem som kan.

Ingen kommentarer: