tirsdag den 25. november 2014

Kaospiloterne på Grønland

Skal Kaospiloterne fortsætte i Grønland efter valget nu på fredag ? 
Valget har stor set været hemmeligt i Danmark. En stor del af Rigsfællesskabet står i et skæbnevalg efter at socialisterne bragte Grønland i den dybeste økonomiske og politiske krise nogensinde.
Det nye styre skal først og fremmest gøre op med halvandet års bananrepublik; præget af nepotisme, uduelighed, fejlslagne mineprojekter, manglende realitets sans og dertil forsøge, at redde resten af kassebeholdningen, så den ikke forsvinder i dybet af Diskobugten.
Hele nedturen startede med, at Anders Fogh Rasmussen ønskede at blive Nato chef. Så derfor fik de grønlandske politikere alt hvad de pegede på, da forhandlingerne foregik i 2009.
Det gav fantasten Aleqa Hammond frie hænder til, som en anden Solkonge, at oprette udenlandske repræsentationer i Washington, Seoul, Bryssel og Kina. For danske skattekroner, som var tiltænkt de mange hastende socialopgaver.
Vi må håbe at valget fredag betyder, at den ny ledelse tager virkelighedens briller på.
Anders Fogh gav Grønland ret til straks at forlade Danmark, hvis de selv ønsker det. Det er ikke en måde, hvorpå et konstruktivt samarbejde kan fungere på. Når det nye styre er på plads efter valget, vil det være en ide, at Rigsfællesskabet drøfter fremtiden, samt finansieringen af samme.

Morten Dreyer

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti
Københavns Storkreds

Ingen kommentarer: