onsdag den 20. april 2011

Resultatet efter SF +S indflydelse

Man ser at Manu Sareen, Kamal Qureshi, Karen Hækkerup, m.fl. går på gaden imod Islamisk Trossamfunds egen og særligt indbudte gæst.

Hvordan føles det mon at skulle demonstrere imod konsekvenserne af ens egne fejltagelser ? Det var netop SF + S, som sammen med de radikale har åbnet grænserne. Så meget kan ingen vel skyde sig selv i foden og stadig bevare sit selvbillede? Jo da, med absurde bortforklaringer klarer man sig med bortforklaringer.

Der betydelig mere logik i prædikanten Bilal Philips eget ræsonnement: “Mine holdninger er ikke unikke for mig, men for islam, så når socialdemokrater og Socialistisk Folkeparti siger, at mine holdninger er ekstreme, så siger de, at islam er ekstrem. Så det er islam, der ikke skulle være tilladt i Danmark.”

Man smækkede alle døre vidt åbne med åbne øjne med en vanvittig politik - og nu demonstrerer man imod resultatet. Man må håbe, at bøsser og lesbiske er talrigt på banen ved demonstrationen. Det kan være, at de bør holde sig indendøre det næste halve år, hvis prædikants Bilal Philisps tale fænger hos tilhørerne.

Når Sharialovgivningen gennemføres i Danmark, skal der så bruges en veluddannet kirurg ved straf for tyveri, eller kan kan nøjes med en faguddannet slagter.

Ingen kommentarer: