fredag den 22. februar 2019

Opsig konventionen nu


Skal vi ikke bare opsige Konventionen om Statsløshed fra 1961 ?

I disse dages drøftes det, om vi skal hjemtage islamiske krigere, som efter et lille årtis rædselsherredømme i Mellemøsten nu er blevet hjemløse.

Der er Enhedsliste og folk fra Alternative, som nærmest ønsker at sætte en luftbro ind, så de straks kan komme “hjem” til Danmark. Andre, som undertegnede, finder at da de selv kunne finde ud af at rejse til kalifatet, så viser Allah dem jo nok en vej retur, hvis det måtte være Allahs vilje. Rædslerne de har forøvet er uden enhver moralsk standard. Vi bør intet gøre, andet end at rejse en terrorsag imod dem, og tvangsfjerne eventuelle børn kommer de til Danmark. Hvis de måtte have dansk statsborgerskab.

Konventionen fra 1961, som dækker området, er dog ikke generel lov.
Af Verdens 193 lande er det kun 37 lande, som har tilsluttet sig idiotien. Og af disse 37 lande har 5 lande valgt ikke at ratificere aftalen. Bl.a. Frankrig. Også Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal har slet ikke tiltrådt den.


Burde Folketinget ikke snarest meddele, at Danmark hurtigst muligt træder ud af ordningen, og at vi fremover selv beslutter hvem vi ønsker ind i landet?

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Fuldstændig enig - Den er i øvrigt lagt af en debattør på JP v. Mikael Jalving: Stem de konservative ud af folketinget v. Mikael Jalving https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11209510/stem-de-konservative-ud-af-folketinget/
Det er ganske besynderligt og temmelig vildt i al sin stilfærdighed på en smuk og lun februarfredag. Fjendtlige styrker er på vej til Danmark, og justitsministeren, som tilmed kalder sig konservativ, ser ingen anden udvej end at byde dem velkommen.

Som det flere gange er blevet bemærket, er Danmark sammen med Belgien, Norge og Sverige et af de lande, der har eksporteret flest fremmedkrigere i forhold til indbyggertal, omkring 150 for Danmarks vedkommende. En del er allerede vendt tilbage og udgør en sikkerhedsrisiko alene af den grund, at de har fået træning i våbenbrug og må forventes at genoptage hel-, halv- eller kvartkriminelle løbebaner. To hjemvendte fremmedkrigere er allerede dømt for terror. Ifølge gårsdagens P1 Orientering befinder der sig ca. 30 rejsende danske svende tilbage i Syrien og omegn, heraf enkelte danske konvertitter og måske endda det postbud, der forsøgte at slå historikeren Lars Hedegaard ihjel.

Morten Dreyer - Københavns Storkreds sagde ...

Tænk om Pave meddelte, at da Danmark netop opsiger nævnte aftale, så er der lukket indtil videre....

Unknown sagde ...

Ja og navnlig, når vi slet ikke er forpligtiget til at tage dem hjem ifølge danske center for menneskerettigheder og UMs retningslinier. Har lige fået den på Manses facebook ;-) Jeg samler på den slags ;-) Hvis du bliver fængslet i udlandet
Udenrigsministeriets retningslinier. Kan det være rigtigt, at jeg som dansker kan få en straf og fængsles på vilkår, der er meget hårdere end i Danmark?
• "Ja, for det er et princip, at de enkelte lande ikke blander sig i hinandens retssager. Domstolene skal være fri for politisk pres. Fængsles du i et andet land for et brud på loven dér, vil det derfor være det land, der bestemmer straffen og forholdene i fængslet"
http://lindien.um.dk/da/rejse-og-ophold/hvis-uheldet-er-ude/faengsling?fbclid=IwAR3sMUivHBPU1wLpV_iOzUT0xhv0BKZFI7B6cSaeNSIpH_DzBUURYvhNbnE

Unknown sagde ...

Naser Khader i Dead-line: Vi er ikke forpligtiget til at tage dem hjem ifølge det danske center for menneskerettigheder jf. Naser Khaders udtalelse i deadline. "Vi behøver ikke røre en finger når man har begået forbrydelser i udlandet". Det er helt i tråd med det, som Viv Skaalum skriver i Kristeligt Dagblad til Skjalm Hvide:

Mange danskere er totalt uvidende.. jvf retssystemet. DK blander sig ikke i danskeres forbrydelser i udlandet... Flere danskere sidder i dag fængslet i udlandet...

Citat Udenrigsministeriet:
"Det er et princip, at de enkelte lande ikke blander sig i hinandens retssager. Domstolene skal være fri for politisk pres. Fængsles du i et andet land for et brud på loven dér, vil det derfor være det land, der bestemmer straffen og forholdene i fængslet." Så hele denne debat er kugleskør... lige som Rosa Lund åbenbart er... når hun ikke kender til virkeligheden....

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-10/deadline-2019-02-20

I øvrigt får man også at vide af Khader, at PET udtaler, at de netop udgør den største risiko af alle. Og ydermere, så bliver det stort set umuligt i det danske retsvæsen, at bevise deres gerninger, selv om alle ved hvad de tog afsted for, så skal vi have dem rendende her. LYT TIL UDSENDELSEN !!