torsdag den 25. oktober 2018

Kriminelle udlændinge bør ikke være på fri fod



Danmark bør være fri for udenlandske kriminelle. 

Tænk om Danmark vedtog,  at vi ikke vil acceptere udenlandske kriminelle på fri fod i samfundet ?
Konventioner eller ej.

Det er en Stats vigtigske opgave, at sikre sine borgere. Alle andre opgaver er i bund og grund sekundære. Herunder hensynet til tidligere vedtagne konventioner, som har givet udlandet hånds- og halsret over Grundloven.
Borgerne har givet afkald på at bevæbne sig selv, og betaler skatten for at Staten tager sig af sikkerheden. Det er Staten ikke ret god til i øjeblikket.

Ved en dom i Danmark afsones straffen og suppleres med en rigelig skadeserstatning til alle ofre. Efter afsoningen udvises forbryderen. Erstatningen medfører, at de fleste vil forlade Danmark uden en bøjet 5-ører på lommen. Og indtil han forlader landet, så fastholdes han i et lukket udrejsecenter så længe det måtte tage. På særdeles prisbillige vilkår. En seng, 3 daglige måltider og et tag over hovedet.

Internetadgang, underholdning og tv indgår ikke i projektet.

2 kommentarer:

nikkisa889 sagde ...

This is the best weblog for anyone who needs to search out out about this topic. You realize a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great! slots for real money

williambli92982 sagde ...

you have got an incredible blog here! would you wish to make some invite posts on my blog? online gambling