lørdag den 2. april 2016

Retten beskytter terrorist

Retten på Frederiksberg er lidt underlig.
Man fastholder navneforbud mod en formodet terrorist og dømmer ofret en stor bøde for bare at nævne terroristens navn. Han må kun omtales som BH, hvilket jo giver lidt problemer, når han nu er efterlyst via Interpol.
Lars Hedegaards attentatmand er i dag terror-arkitekt i IS
BH er blevet en stor mand i kalifatet - en ledende figur, som har været central i koordineringen af terror mod vestlige mål. Det siger USA's allierede i kampen mod IS, den kurdiske YPG-milits til Radio24syv. Ifølge flere eksperter en troværdig kilde.

Men det fejl­slagne atten­tat på Lars Hedegaard har til­sy­ne­la­dende ikke for­hin­dret BH i at blive en respek­te­ret mand i ter­r­or­or­ga­ni­sa­tio­nen Isla­misk Stat, hvor han i dag anses for at være en ind­fly­del­ses­rig skik­kelse, siger en tals­mand for den kur­di­ske fol­ke­mi­lits YPG, der kæm­per mod IS:
”BH har stor ind­fly­delse i IS. Han tager ikke del i kam­pene på jor­den i Syrien, men koor­di­ne­rer aktio­ner uden for Syrien.
BH er i ikke top­le­del­sen, men i laget under. Han er en af hjer­nerne; en arki­tekt, som har plan­lagt ope­ra­tio­ner uden for Syrien,” siger Idris Nas­san fra YPG.

For at være sikker på, at ingen kan pågribe ham, er han af Retten på Frederiksberg beskyttet af navneforbud og billedforbud.
Et eller andet sted på Frederiksberg sidder der lige nu en byretsdommer for hvem, det giver mening.
Men er der ikke en Retspræsident, som kan tage sagen op igen ?
Kan vi have, at Retten på Frederiksberg beskytter terrorister mod genkendelse ?

Ingen kommentarer: