mandag den 3. marts 2014

Hash og ulovlig karteldannelse af borgmester

Skal man nu dyrke kommunal hash på Amagerfælled ?

En Overborgmester i København har travlt med mange ting.

Netop nu er socialdemokraten Frank Jensen travlt beskæftiget med at forberede kommunens satsning på avl af hash til rygning for byens borgere.

Det er ganske vist ulovligt, men derfor kan man godt bruge penge på skrivebordsplanerne. Penge, som måske ellers ville have været spildt på ældre og den slags.

Men i medierne slår Frank Jensen fast, at man ikke med den kommunale tjald vil underminere den private fortagsomhed. Prisen for det kommende kommunale rusmiddel skal angivelig nøje følge den vekslende pris, som dagligt fastsættes på Børsen på Pusher-Street på Christiania i en vurdering af forsyninger og afsætning. Han vil vel ikke ødelægge det private marked med illoyal kommunal dumpning.
Forestiller man sig, at kommunaldirektøren hver morgen på vej på arbejde, lige tager en tur gennem Pusher-Street for at vurdere dagsprisen for de forskellige kvaliteter?

Som jeg ser det, så overtræder Overborgmesteren Markedsføringsloven, ved sit ønske om at fastholde en høj pris i nøje afstemning med andre udbydere af stoffet.


Vil Bagmandspolitiet venligst tage sig af dette forsøg på ulovlig Karteldannelse.


Ingen kommentarer: