lørdag den 22. januar 2011

Britisk undercover agent

Det er morsomt, at se advokaten Knud Foldschalck helt oppe i det røde felt.

Nu har han gennem årene forsvaret alverdens multikulturelle organisationer, som bevæger sig på kanten af straffeloven.

Her har man hyldet det internationale samarbejde og bekæmpet den nationale vinkel på samfundsudviklingen.

Og så melder Daily Mail:
Britisk agent infiltrerede Ungdomshuset

Den britiske politibetjent Mark Kennedy, der har arbejdet undercover i den britiske klimabevægelse igennem syv år, har flere gange været aktiv i Danmark.

Ifølge et interview Mark Kennedy har givet til den britiske avis Daily Mail, samarbejdede han med dansk politi inden rydningen af ungdomshuset på Jagtvej 69.

- Der var en stor besat bygning, der var et Ungdomshus, som var på vej til at blive revet ned. Der var 50-60 mennesker, der besatte det, og jeg infiltrerede huset for at finde ud af, hvad sikkerhedsforanstaltningerne var, lyder det.

Er det ikke positivt, at også politiet kan arbejde internationalt – og en appelsin i turbanen siger man da ikke nej til. Så når det engelske aktivistmiljø vælger at sende et antal medlemmer til Danmark for at hjælpe i kampen for anarki, så er undercoveragenten nød til at tage med på turen, ellers vil han afsløre sig selv.

Det var heldigt, at han derved kunne afsløre en række dødsfælder, som ungdomshusets beboere havde skabt for politiet. Så ingen kom til skade under rydningen.

Det var da positivt.

Ingen kommentarer: