tirsdag den 4. september 2012

En asylansøger får det dobbelte af en folkepensionist

Regeringens politik er nu slået igennem.
Et stort antal asylansøgere er blevet taget i at forsøge at fuppe sig til asyl i Danmark ved at udnytte et hul i kontrollen.De forsøger at få asyl, selv om de allerede har opholdstilladelse i et andet EU-land - hvis de har held med tricket, kan de få sociale ydelser udbetalt i flere lande samtidig. Ifølge politiet findes asylsvindlerne især blandt de 592 somaliere, der er kommet til Danmark i 2012.Der er afdækket en række asylsager med personer, der i forvejen har opholdstilladelser i Italien, og som derfor ikke står i det europæiske fingeraftryksregister, der kun er et register over asylansøgere. Heraf en hel del flere asylansøgere af somalisk herkomst i 2012, hvor mange af dem har enten en asylsag eller en opholdstilladelse i Italien eller Grækenland.Det viser sig, at folk ofte søger asyl under forskellige identiteter, hvilket gør opklaringen besværlig.Fingeraftryk slettesAlle asylansøgere i Europa bliver registreret i en gigantisk fingeraftryksdatabase, så man kan se, hvis de har søgt asyl før i andre lande - i så fald skal man nemlig retur til det land. Men så snart at man får en opholdstilladelse, så ryger man ud af databasen. Det er da idiotisk. I så fald kan politiet kun opdage snyderiet, hvis de opdager, at noget er galt når de afhører asylansøgeren. Og det er det hul, som anslået flere hundrede asylansøgere har udnyttet ifølge Udlændingeservice.Man må sige, at reglerne er blevet ændret siden regeringen trådte til. Danmark er blevet et Mekka for udenlandske platugler. Udlændingestyrelsen bekræfter, at der i det seneste års tid er kommet ’ganske mange’ asylansøgere med opholdstilladelse og besøgsvisum i EU-lande som f.eks. Italien - så mange, at Udlændingeservice kæmper for at oprette ekstra asylpladser landet over. Det var bl.a. baggrunden for den ulovlige udvidelse af Asylcenter Kongelunden i august måned.Den omfattende asylsnyd og manglende kontrol kommer bag på Justitsminister Morten Bødskov (S)

Det er jo fuldstændig forrykt, at landets justitsminister fjerner en række kontrolmuligheder uden på forhånd at tænke konsekvenserne igennem. Konsekvenser som er erkendt i de fleste andre EU-lande.I magasinet Dansk Politi, som er betjentenes fagblad, er indvandringen efter regeringsomdannelsen beskrevet. Man har fjernet enhver kontrol med pas eller andre papirer for flyvninger indenfor Schengen området. Så fire gange hver uge lander et fyldt fly fra Syditalien i Aarhus med især mange somaliere. Uden nogen form for kontrol kan de gå direkte ud i Aarhus. Politiet er blevet direkte forbudt at kontrollere deres papirer medmindre der foreligger en skærpet mistanke om narkosmugling eller terroristvirksomhed. Ulovlig indvandring må ikke kontrolleres. Hver dag lander der også et fly direkte fra Milano i Kastrup helt uden kontrol.Så man lever fuldt op til Integrationsminister Karen Hækkerups holdning, når hun slår ud med armene og byder alle velkomne.

Alle er i hendes objektiv velkomne til landet, og hvis de bare kan udtale ordet "Asyl", så kan de få evig ophold på fast kontanthjælp på ca. 12.000kr/mdr plus det løse.Det er måske værd at tænke på, at med denne kontanthjælp, så modtager de dobbelt så meget hver måned, som en dansk folkepensionist, som gennem 50 år med slid har opbygget Danmarks værdier. Det fulde folkepensionsbeløb er til orientering på ca. 5.500 kr/mdr.Men alt er et spørgsmål om prioritering, og regeringen har nedprioriteret folkepensionisterne.


Ingen kommentarer: